Sömn - va é det?

Gooodmorgon!

Hör fågeljävlarna kvittra!

Tredje natten med usel sömn dårå, joråsåatte. Där fick jag för att jag varit kaxig, det var så länge sedan jag hade sömnproblem att jag trodde att det försvunnit. Men neeej då, hej och välkommen tillbaka!

*inte nöjd*

Nåja, jag är ju trots allt rätt van så det ska nog gå bra dethär. Blir lite fler gäspningar idag än vad omgivningen kanske är van vid men det får de ta *sådeså*.

Annars då? Tja, ska besöka kungliga huvudstaden och titta på butikshyllor, blir säkert skoj. Ska ladda handväskan med bok och anteckningsmaterial samt se till så mobilen är full, blir en del tid i bil idag...sisådär en 4 timmar.

Ha en bra dag gott folk!

tjingeling

AjAjAjAj!

Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.
Aj.

ajajajajaj


ouch

migrän....


Ibland undrar jag på fullaste allvar VARFÖR jag har en hjärna när jag så uppenbarligen struntar i att använda den! Kände redan igår att jag hade ont så varför i fulla fridens namn tog jag inte min medicin då? hmm?

Resultatet av "jag vill inte ta några tabletter" a la treåring är att jag i stort sett inte har sovit en blund inatt på grund av huvudvärk. En normalt funtad människa hade gått upp och TAGIT SIN MEDICIN efter några timmar.

aj

Nåja, nu har jag iaf tagit tabletterna och käkat frukost så snart börjar jag säkert må bättre. Såg att det snart är dags att fylla på lagret. Vad tror ni - kommer jag fylla på eller vänta tills alla tabletter är slut och jag har ett anfall???

Någon som behöver en extra hjärna? Knappt använd...du får ett bra pris.SedärjaDet var den helgen det.

Har fått en del gjort, gårdagen var en mycket trevlig lördag, bra film, god mat och superbt umgänge =).

Idag har jag pillat lite på manuset, började sent men månaden är inte slut än så jag har gott hopp om att hinna. Har lyckats få med en pub vid namn B&S och en gigantisk tusenårig bläckfisk på bara nio sidor manus. Inte helt illa pinkat om jag får säga det själv. Jag har märkt att det går väldigt mycket enklare och fortare att skriva om man struntar i att det ska vara bra, jag kallar det för Hollywood metoden.

*vinkevink*


Läser och skriver

En lat söndag idag, jag har skrivit lite på mitt manus och läst en hel del. En bok till klar:
Bok numero åtta.

Tippar att jag läser ut nummer nio under dagen eller ikväll.

Idag har jag haft ont i huvudet nästan hela dagen, ingen höjdare precis men jag försöker ignorera det så gott det går.

Snart ska jag käka äggmackor med kaviar och citronmajonnäs, för det tycker jag är gott =)

tjingeling!

Lite av ditten och lite av datten

Hej & hå!

Lördag igen, händer en gång varje vecka så vid min ålder börjar man vänja sig så smått.

Idag blir det bio och middag i goda vänners lag, har sett fram emot det hela veckan det ska bli så kul att träffa gamla vänner som jag inte sett på länge.

Annars idag så tvättas det i tvättstugan och det har inträffat inte en utan två otroliga saker.

Numero 1 - tvättstugan var STÄDAD när jag kom ner!

Numero 2 - jag tappade frukostknäckan och den landande med smörsidan upp!

Detta har hunnit hända innan tolvslaget, undrar vad resten av dagen kommer bjuda på?

Jag har börjat jobba på mitt manus! Det kan jag nästan skriva upp som numero 3 av osannolika händelser, men bara nästan. :P


Någongång har jag nämnt min dröm om ett eget bibliotek, nu har jag hittat en butik i stockholm som definitivt kommer att få besök av undertecknad när jag har tid. De har en hemsida: http://www.parcourrier.se

Några godsaker jag hittat som kommer passa perfekt till biblioteket:Tre snygga bokstöd, undrar om klockorna fungerar?En gammaldags kalender, bara för att den är så grymt häftig.


Två skyltar att sätta upp någonstans, jag är lite extra förtjust över alla utropstecken - ett säkert tecken på galenskap!!!! =)
Dessa "böcker" är lådor av plåt. Perfekt för att stapla någonstans och stoppa småsaker i, bokmärken kanske.Svart jordglob - en självklarhet!Bok nr 7


"There's a fine line between fiction and non-fiction and I think I snorted it somewhere in 1979"
— Kinky Friedman (The Mile High Club)Bok nummer sju är avklarad, Kinky håller stilen kan man säga. Har du inte läst något av honom än? Inte så konstigt, såvitt jag vet har bara en av hans böcker nått den svenska marknaden - Elvis, jesus och coca cola - den är koboltblå och har en stek på framsidan =)
Mile high club innhåller en hel del klassiska kinky ingredienser - hundar, katter (som inte säger något), lesbisk dansklass, mängder med whisky, cigarrer och onelineners. Kinky är lagd åt det filosofiska hållet samt ruskigt intelligent.
Den här gången råkar han ut för terrorister och irriterar sin katt.

Bra bok, rekommenderas. Ett fynd från bokkällaren i norrköping =)


Manus

Hallojsan,

April är ju scriptfrenzy månaden, den tid då jag försöker skriva ett manus på 100 sidor på 30 dagar. Det har väl gått sådär men jag ger mig inte än.

Hur många sidor har det blivit då? Noll än så länge men april är inte över än! I marginalen har jag lagt upp en liten räknare som visar hur långt jag kommit, inte så intressant än men det ska det bli ändring på.


Bok 5-6 av 100

Det var ett tag sedan nu, har inte hänt något direkt att skriva om. En uppdatering av bokläsandet, bok nr 5 och bok nr 6:
Fortfarande en bit kvar till 100 böcker.

RSS 2.0